')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Rozblog_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://endbourse.rozblog.com/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

آموزش و سیگنال خرید وفروش در بورس

گروه معادن >سرب و روی - مدیرعامل شرکت کالسیمین درباره تامین خاک برای واحدهای تولیدی شمش روی گفت: معدن انگوران تنها جوابگوی 25 درصد از نیاز ما است. در نتیجه مجبور هستیم نزدیک به 5 درصد از خاک مور

banner
کدام سهم تا پایان سال 2 برابر می شود؟
جستجوگر پیشرفته



گروه معادن >سرب و روی - مدیرعامل شرکت کالسیمین درباره تامین خاک برای واحدهای تولیدی شمش روی گفت: معدن انگوران تنها جوابگوی 25 درصد از نیاز ما است. در نتیجه مجبور هستیم نزدیک به 5 درصد از خاک موردنیاز را از طریق معادن کوچک اطراف و مابقی آن را از طریق واردات خاک از ترکیه تامین کنیم.
 

سعید انجدانی در گفت وگو با خبرنگار ماین نیوز درباره حضور شرکت کالسیمین در نمایشگاه ایران متافو 2016 که اخیرا برگزار شد، گفت: اگر نگاهی کلی به این اتفاق داشته باشیم، می‌توان گفت که شرکت‌های مشهور و صاحب نامی از جمله ذوب آهن اصفهان، فولاد مبارکه و بسیاری از شرکت‌هایی که در زمینه متالورژی به ویژه در بخش فولاد و همچنین فلزات غیرآهنی فعال هستند، در نمایشگاه حضور داشتند و این حضور نسبت به دوره‌های قبلی بسیار پررنگ‌تر بود. بطورکلی ارزیابی بنده از این نمایشگاه ارزیابی مثبت است.

وی با اشاره به حضور مشتریان کالسیمین در ایران متافو 2016 بیان کرد: برخی از مشتریان ما در نمایشگاه حضور داشتند اما در کنار آن مشتریان جدید نیز به غرفه مراجعه می‌کردند که توانستیم در حاشیه نمایشگاه مذاکراتی با آنها داشته باشیم.

به گفته انجدانی، صنایع فعال در زمینه گالوانیزه بیشترین خریداران شمش تولیدی از کالسیمین هستند اما میزان مصرف‌کنندگان داخلی بسیار کم بوده به همین دلیل بیش از 90 درصد شمش تولیدی در کالسیمین صادر می‌شود. بطورکلی هلدینگ توسعه معادن روی بیش از 80 درصد محصولات خود را صادر می‌کند.

وی با اشاره به میزان تولید 8 ماهه سال جاری افزود: میزان تولید ما بیش از 32 هزار تن در کل سال است اما در 8 ماهه سال جاری حدود 24 تا 25 هزار تن شمش روی تولید کردیم.

در حال حاضر معدن انگوران تامین کننده خاک موردنیاز واحدهای تولیدی شمش در ایران است. انجدانی درباره موضوع تامین خاک نیز تصریح کرد: معدن انگوران تنها جوابگوی 25 درصد از نیاز ما است. این رقم برای 79 یا 80 شرکت دیگری که کار کنسانتره روی یا تولید شمش انجام می‌دهند نیز در همین اندازه است. در نتیجه مجبور هستیم نزدیک به 5 درصد از خاک موردنیاز را از طریق معادن کوچک اطراف و مابقی نیاز را از طریق واردات خاک از ترکیه تامین کنیم.

وی درباره معدن خریداری شده توسط هلدینگ توسعه معادن روی ایران در ترکیه برای تامین نیاز خاک اظهار کرد: معدنی به اسم آسورجیک توسط هلدینگ خریداری شده و هلدینگ قصد دارد این معدن را در قالب اکتشافات تفضیلی و در نهایت بهره‌برداری فعال کند. این معدن ذخیره خوبی در اختیار دارد اما کار زیرزمینی آن زیاد است.

در حال حاضر میزان عیار خاک استخراج شده از انگوران رو به کاهش است و پیش‌بینی می‌شود معدن در سال‌های آخر عمر خود باشد، در نتیجه واحدهای تولید شمش روی باید به دنبال معدنی جایگزین برای تامین نیاز‌های خود باشند. البته ممکن است تا رسیدن به این زمان معدن سرب و روی مهدی‌آباد به چرخه تولید وارد شود. انجدانی درباره این موضوع اظهار کرد: تصور بنده درباره معدن سرب و روی مهدی‌آباد این است که زمان موردنیاز برای باطله برداری برای رسیدن به مواد اصلی معدنی 3 تا 5 سال است. البته ممکن است شرکتی که برنده این مناقصه شده، برنامه دیگری داشته و زودتر یا هم‌ زمان با باطله برداری به ماده اصلی معدنی دست پیدا کند اما از آنجایی که عیار سرب‌ و روی معدن مهدی آباد نیز عیار چندان بالایی نیست به همین دلیل اینگونه به ذهن می‌رسد که معادن بزرگ و قابل اتکایی در ایران وجود نداشته‌ باشد. در نتیجه برنامه ما بر این است که در کنار بررسی معادنی که در سطح ایران امکان وجودشان پیش‌بینی می‌شود، به تقویت واردات از خارج کشور نیز بپردازیم.

وی افزود: در حال حاضر ما با توجه به تهاتری که صورت می‌گیرید واردات خاک برایمان با توجیه اقتصادی همراه شده است. یعنی کشوری که خاک را از آن وارد می‌کنیم طالب شمش تولیدی ما است. این به معنای صورت گرفتن 2 کار بطور هم‌زمان (واردات در مقابل صادرات) است. این موضوع هم به صادرات بخشی از محصولات تولید شده کمک می‌کند و هم مواد اولیه تامین می‌شود. توجیه پذیر بودن واردات خاک به میزان عیار مربوط است البته با توجه به بالا بودن عیار خاک های وارداتی، با مخلوط کردن آنها با خاک‌های کم عیار داخلی توجیه اقتصادی حاصل می‌شود اما به تنهایی استفاده از خاک وارداتی هزینه‌های تولید را افزایش می‌دهد.

انجدانی همچنین با اشاره به طرح توسعه‌ای کالسیمین در زمینه محیط زیست افزود: یکی از طرح های توسعه‌ای در دستورکار، طرح «BZS» است که خاک باطله سابق را که انباشته شده با عیار 5 تا 6 درصد به عنوان خوراک کارخانه استفاده خواهد کرد. این کارخانه در حال احداث بوده و امید است عملیات اجرایی آن که بیش از 70 درصد پیشرفت داشته تا پیش از پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد. با اجرای این طرح باطله پرعیار و به خط تولید می‌رسد.

به گفته وی، سرمایه‌گذاری صورت گرفته برای این پروژه 22.5 میلیارد تومان است. البته ممکن است این رقم تا کمتر از 30 میلیارد تومان نیز افزایش پیدا کند. در کنار این موضوع طرح‌های زیست محیطی متعدد دیگری وجود دارد که به ترتیب در دستورکار قرار گرفته و به بهره‌برداری می‌رسند.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 131


نویسنده
نویسنده : امید شمس آرا
تاریخ : [سه شنبه 16 آذر 1395 ] [ 14:24]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
آخرین مطالب ارسالی
چند عامل و شایعه که موجب نوسان ناگهانی و شدید قیمت ها و شاخص شد تاریخ : دوشنبه 02 دی 1398
علل افت سریع و شدید امروز شاخص و پیش بینی روند معاملات فردا تاریخ : دوشنبه 02 دی 1398
سه احتمال برای آینده سهام شرکت های کوچک و بزرگ و رالی ادامه‌دار بورس تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398
پیش بینی روحانی از رشد اقتصادی ۹۸ و خوش بینی به بازگشت آمریکا به برجام تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398
عوامل رشد ۴۰ هزار واحدی شاخص در یک ماه و پیش بینی مثبت به چند دلیل تاریخ : چهارشنبه 27 آذر 1398
«راهبی که فراری اش را فروخت» و داستانی واقعی که زندگی میلیون ها نفر را متحول کرد تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1398
مختصری از کتابِ «بیندیشید و ثروتمند شوید» تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1398
چرا باید این کتاب را بخوانید : «هنر جنگ» تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1398
خط مقاومت مهم ۳۱۰ هزار واحدی شاخص و تحلیل تکنیکال آینده تاریخ : جمعه 17 آبان 1398
قیمت جدید شیر و ۱۴ محصول لبنی ابلاغ نشده / قیمت پیشنهادی دامداران تاریخ : دوشنبه 06 آبان 1398
user
progress عضو شويد


progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 8551
کل نظرات کل نظرات : 367
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 159
تعداد اعضا تعداد اعضا : 83

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 519
باردید دیروز باردید دیروز : 273
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
بازدید هفته بازدید هفته : 519
بازدید ماه بازدید ماه : 519
بازدید سال بازدید سال : 60,454
بازدید کلی بازدید کلی : 954,400

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 18.226.163.197
مرورگر مرورگر : Safari 5.1
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : RojPix.ir